JySa

JySa

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tuomo Vainion turnaus!!

Hei!

Alla pieni info siitä mitä turnaukseen pitää ottaa mukaan. Joukkue jaot ja turnaus ohjelma ilmoitetaan  ensi viikon alussa.

-Ruokailu: Lauantaina D- sarja klo 12.40-13.30 ja E-sarja klo 14-14.30. Etukäteen ilmoittautuminen ruokailuun (sähköpostissa on linkki). Ruokailu maksaa 10 e ja tapauhtuu Lozzilla. Voi käydä myös kotona syömässä jos kerkeää tuossa välissä. Muussa tapauksessa omat eväät on suositeltuja ja paikan päällä on myös kioski.
-Eväitä on hyvä ottaa mukaan vaikka kävisikin syömässä välissä. Hyviä eväitä ovat leivät, hedelmät, välipalapatukat ja tuoremehut. Herkut kuten karkit, sipsit ja limukat on kielletty. Myös sokerilitku mehut on kielletty.

Tavaroita:
-Uikkari
-Pyyhe (voi ottaa useamman jos haluaa)
-Jumppa kamat; shortsit ja paita (seuran edustus kamat)
-sisäkengät (ei pakollinen mutta suosittelen lattiat on liukkaat)
-JUOMAPULLO!! pitää muistaa juoda koko ajan. Hallilla on kuuma.

Ruokailuun mennään yhdessä valmentajan(tai ohjaaja) kanssa ja sieltä myös tullaan pois valmentajan kanssa. Myös vanhemmat voivat ilmoittautua ruokailuun.
Päivän aikana on hyvä jos lapset käyvät välillä ulkona. Myös kuivia vaatteita on hyvä olla mukana.

Hallille tarvitaan toimitsijoita joten rohkeasti vaan ilmoittautukaa mukaan pikku hommaa löytyy kaikille. Ilmottautuminen sähköpostissa tulleen linkin kautta. Paikan päällä tarvitaan muutenkin silmä pareja joten toivottavasti ne jotka eivät lähde toimitsemaan voisivat tulla vahtimaan lasten toimintaa pelien välissä.

Seuran vaatteet tulevat toivon mukaan ensi viikon aikana :)

terv.
Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti